beats by dre cheap

"PrOvereno TvOja"

[IMG]http://i23.tinypic.com/29zbeqf.jpg[/IMG]  

Znash koliko trebalo mi je ono jedno „Volim te“..Makar i bilo lazhno,trebalo mi je..Znash koliko trebao mi je jedan zagrljaj.. Makar i bio lazhan,trebao mi je..Znash koliko mi je trebalo da me nazovesh svojom..Makar to i ne mislio..Bolile su mnoge tvoje rijechi..Al' opet..Trazhio si neku poput mene..Koja na svaku tvoj rijech povjeruje..Koja dopusta da prichash sta ochesh..Koja nema Ponosa..

Za svaku tvoj rijech proplakano je suza dosta..Al' i tad sam ti shutila..Nadala sam se ..Tjeshila se.. Neznam ni ja kako mi je uspjevalo..Kad sam ti u naruchju bila sve si krio.. Bila sam samo cura za zabavu.. Ali ne,nisam ja takva zhena.. Kuja kao sve tvoje do sad.. Nijedna te nije dugo trpila.. Zashto bi ja..?!.. Vjeruj mi da ni sama neznam.. Ja sam bila ona  „Provereno tvoja“..

..Bila sam ona koja te je volila bez pogovora..Bez ijedne rijechi.. A sad mrzim samu sebe zbog toga..Zbog mnogih rijechi se kajem..Zbog mnogih stvari.. Sto bila sam tvoja..Al'..Sto voljela sam te ko nikoga,najvishe se kajem..

[ Only delusion ]
http://delusion.blogger.ba
06/11/2007 13:03